Joost Batelaan

De jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, de advocatuur en in de sport, staat borg voor een optimale ondersteuning, als advocaat en mediator, aan ondernemingen en sportbonden- en organisaties.

Joost is lid van de Tuchtcommissie Betaald Voetbal van de KNVB en mediator bij het Ministerie van Defensie, het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) en het Instituut Sportrechtspraak (ISR).
Op internationaal niveau is Joost mediator bij de FIFA en het Court of Arbitration for Sport (CAS).

Joost is aangesloten bij de Orde van advocaten, de Mediators Federatie Nederland (MfN), de Nederlandse Mediators Vereniging (NMV), de Nederlandse Vereniging van Mediators Advocaten (NVVMA), de Vereniging voor Sport en Recht en het Platform Business Mediation.

Rechtsgebiedenregister
Joost Batelaan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het hoofdrechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd met als sub rechtsgebied Arbeids-mediations. Op grond van deze registratie is hij verplicht op dit hoofdrechtsgebied elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen.